Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Grupperejse til Everest

Har du et ønske om at opleve fantastiske Mount Everest, og de spektakulære naturoplevelser der følger med? Mange rejseselskaber tilbyder nu arrangerede rejser til området.

Er du eventyrlysten, men syntes at en rejse på egen hånd er for meget af det gode? Kipling Travel arrangerer nu grupperejser med 10 – 18 medlemmer. Rejsen vil være med danske og lokale guides, så sproget vil ikke være et problem. Både de danske og lokale guides har et stort kendskab til området og befolkningen.
På rejsen bliver der blandt andet fortalt lokale myter om sherpaerne og bjergene. Ligeledes vil der blive givet informationer om både den lokale befolkning, bjergene og byerne som opleves på rejsen.

Rejsen

På rejsen vil ikke udelukkende besøges bjerge, rejsen vil også indeholde meget andet fra værtslandet Nepal. Rejsen starter i Nepals hovedstad Kathmandu. Den gamle hovedstad er en fascinerende by, som byder på mange oplevelser. Byen er grundlagt helt tilbage i år 723, og har en meget karakteristisk byplanlægning. Byen er præget af Kathmandus storhedstid, og er fyldt med traditionsrige hinduistiske og buddhistiske templer og paladser. Kathmandudalen har ikke mindre end syv lokaliteter og seværdigheder på Unesco’s verdensarvsprogram.

Hovedattraktionen på rejsen vil dog stadig være verdens højeste bjerge. Mount Everest vil blive besøgt på rejsen, og højder helt op til 5.800 meter opnås. Flere steder på bjergene er fantastiske udkigsposter, som giver en udsigt kun meget få mennesker oplever.
Turen besøger ikke kun Everest, men også mange af de omkringliggende bjergtinder. Ligeledes besøges sherpahovedstaden Namche Bazar.
Transporten vil både foregå med bjergfly og til fods. Selve trekkingen vil være overskuelig, men vil byde på nogle fantastiske ture op af bjergsiderne. Hele Himalaya overflyves også på turen og efterlader ofte passagererne åndeløse med sin skønhed.

Turen går også hjem fra Kathmandu, men undervejs på ruten opleves der mange andre fascinerende udfordringer og seværdigheder, som kun de færreste drømmer om.

Published inRejser

Comments are closed.