Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Kom hurtigt fra A til B

At komme hurtigt fra A til B er vigtigere og vigtigere i dagens Danmark.

Hermed et par gode råd til hvordan du kommer hurtigt fra A til B, uanset hvilket form for transport du benytter.

Med fly

Skal du flyve fra et sted til et andet, er den en god idé at tjekke en af de mange søgemaskiner på nettet, her kan du finde, både de billigste flybilletter, men også den hurtigste rute. Flyver du fra København, kan du flyve mange steder hen i verden, men du kan også risikere, at skulle skifte fly undervejs. Her hjælper søgemaskinerne dig meget, da de automatisk finder den hurtigste rute.

Med bil

At køre fra en by til en anden eller fra et land til et andet, krævede i gamle dage, at man fandt sit gamle Kraks kort frem fra handskerummet. Derefter kunne man så begynde at regne ruter på alverdens veje og forsøge at regne sig frem til hvor lang turen ville tage. I dag er det meget nemmere via både GPS i selve bilen, men også via f.eks. Google Maps kan du taste start- og slut adresse, hvorefter du får både rute og tidsestimat.

Læs flere nyheder om transport her: Transportmagasinet

På cykel

En hurtig cykeltur, f.eks. igennem København, kan beregnes og følges ret nemt via din smartphone. Brug kortet på telefonen til at taste slutadressen for din tur og så vil du få ruten vist, fra din aktuelle position. Dvs. du behøver ikke taste din startadresse, med mindre det er en anden end, der hvor du er lige nu. Det smart er, at du har et elektronisk kort i lommeformat, som kan guide dig hele vejen.

Published inTransport

Comments are closed.