Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Turen går til….

Sydafrikas sydspids ligger et af verden mest eftertragtede feriemål. Byen er oprindelig en handelsstation til og fra Østen. Men har siden dengang gået til at blive en multikulturel storby, som i dag mest er kendt for sin turisme. Men byen byder på meget andet end turisme og er blandt andet kendt for det ekstraordinære Tabel Mountain, som danner bagrund for denne fantastiske by. Derudover er der også kilometer lange sandstrande, et rigt byliv og ikke mindst et bagland bestående af nogle af verden bedste vinmarker.

Udforsk den flotte natur

Hvis du ikke har gættet det endnu, så er byen – Cape Town. Cape Town ligger i en utrolig kulisse af natur og storby liv og forglem ej, der er massere at tage sig til. Du kan tage en vandretur på af det 1000 meter høje Table Mountain og nyde den flotte udsigt over Cape Town. På den anden side af Table Mountain ligger nogle af Afrikas flotteste botaniske haver samt Vinområdet Costantia, hvor der er mulighed for få en smagsprøve. Et sten kast længere fra Table Mountain støder du på Sydafrikas uhyggelige historie – her ligger Cape Flat som er et stort fladt område med hundredevis af fattige som blev tvangsflyttet under apartheit.  Byerne består af faldefærdige skure og herberg.

Gang i byen

Turisterne i Cape Town flokkes til stranden og Waterfront som er Cape Towns helt store turist magnet. I Waterfront finder du shopping, en forlystelsespark og restuaranter. Waterfront er opbygget om en gammel havnebygning og byder på noget hele døgnet rundt. Udover Waterfront så har Cape Town også et utal af sandstrande, som også er drivkraft for turismen, det er især et populært sted for vandsport udøvere. Cape Town er en af verdens mest vindblæste steder, hvilket skaber et mekka for kitesurfere og windsurfere.

Robben Island

Robben Island er en gammel fange ø og har blandt andet huset Nelson Mandela. Han blev hold fanget af apartheit styret, men bliver idag brugt som museum. Nelson Mandelas celler står ligesom den gjorde da han forladte den. Øen byder også på et rigt dyreliv med pingvin kolonier og sælflokke på og omkring øen. Øen er tilogmed også meget besøgt af den hvide haj, som kommer for at få at spise af de mange hundrede sæler.

Published inRejser

Comments are closed.