Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Nyt børneværelse

Venter du barn og skal til at indrette børneværelset, så kommer der her nogle god råd og tips til hvordan du skal bære dig ad. En god tommelfingerregel er at det skal stå færdigt ca 6 måneder før dig barn skal flytte ind, så alle de skadelige gasser fra maling og nyt legetøj kan nå at forsvinde. Derudover er det vigtigt at købe møbler som er mærkeret med svanemærket eller indeklimamærket.

Nyt værelse forurener

Det er de fleste som tænker over at et nymalet værelse med helt nye møbler og legetøj forurener og er skadeligt for indeklimaet. Dette kombineret med at de danske boliger bliver tættere og udluftningen dårligere, betyder at de skadelige stoffer har lettere ved at blive og opstår meget nemmere. Det er derfor vigtigt at når du har bygget børneværelset at der er en god udluftningen så i kan komme af med alle de skadelige stoffer. Grunden til at man skal være så påpasselig med børneværelset skyldes at man som barn er meget mere følsom end man er som voksen.

Produkter, der kan forværre indeklimaet:

  • Vandbaseret maling
  • Flammehæmmere i elektronik
  • Bløde plasticgulve
  • Manglende rengøring hvor man ikke kommer til bunds i depoterne

Håber i kan bruge nogle af de råd og gør et arbejde i at få udluftet børneværelset inden barnet kan flytte ind samt får sat alt det nye legetøj ind og de nye børne møbler og sækkestole.

Published inRejser

Comments are closed.