Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Tag væk mens huset behandles for fugt

Kunne du godt tænke dig at komme lidt væk fra det hele? Men der er simpelthen for mange ting, der holder dig hjemme? Så prøv at kombinere de to ting!

Vær tryg

Du skal selvfølgelig ikke overlade dit hus til en masse fremmede, hvis ikke du er tryg ved situationen. Men du kan eventuelt bede nogle venner eller noget familie komme forbi af og til, både for at vande planter og hente post, men også for at “overvåge” arbejdet, mens I er væk. I kan også lade jeres børn være hjemme, hvis de er i en alder, hvor de kan være alene hjemme længe i træk, og lade dem stå for overblikket. Der er ikke nogen grund til at få sin ferie spoleret af nervøsitet og angst, for at huset ikke længere står, når man kommer hjem.

Udnyt situationen

Når dit hus alligevel er mere eller mindre ubeboeligt på grund af håndværkere og lignende, kan du udnytte situationen til at tage familien under armen, og se at få nogle spændende oplevelser i stedet. Tag for eksempel i et lånt sommerhus, hvis arbejdet på huset er for dyrt til en udenlandsrejse, eller lån eventuelt nogle bekendtes bolig. Hvis I gerne vil rigtig “væk”, så tag en udenlandsrejse. Især nu hvor vejret herhjemme er gråt, vådt og kedeligt ;). Imens du er væk, kan du for eksempel få anlagt have, ordnet vinduer, slebet gulve, få malet eller få fugtsikret dit hus.
Der er jo ikke noget sjovt ved at være hjemme, når ens hus vrimler med fremmede.

Published inRejser

Comments are closed.