Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Vær på farten med et moderne telefonanlæg

Flere virksomheder ser hele tiden om sig efter nye innovative løsninger, når det drejer sig om at skabe fleksibilitet på arbejdspladsen. Fleksibilitet kan have meget værdi for en virksomhed. Det kan give nye muligheder, forbedre statistikker og i sidste ende øge omsætningen. En forbedret fleksibilitet kan blandt andet fås gennem et nyt moderne telefonanlæg. En virksomhed med et gammelt telefonanlæg, mister den fleksibilitet som konkurrenter med et nyerhvervet telefonanlæg får sig.

Et nyt telefonanlæg kan bane vejen

Virksomheder med et ældre telefonanlæg har ikke de nye muligheder, som et moderne telefonanlæg kan give dem. Det kan f.eks. være mobiliteten der øges med et nyt telefonanlæg. Et ældre telefonanlæg har måske ikke muligheden for at tilslutte mobiltelefoner til anlægget. Det betyder, at medarbejderne sidder statisk fast ved deres kontorplads, og ikke kan bevæge sig væk fra pladsen, når de er midt i et opkald. Det er lidt ligesom at have en tung klods om benet. Det begrænser medarbejderens effektivitet på arbejdspladsen.

Mobile løsninger og IP-telefoni

Et nyt telefonanlæg, der indeholder nye muligheder og som kan forbedre fleksibiliteten med en mobil-løsning, er guld værd for en virksomhed. At få sat telefonanlægget op til mobiltelefonen, giver din medarbejder uanede muligheder i forhold til fleksibiliteten. Nu kan din medarbejder lige pludselig bevæge sig væk fra sin stamplads ved skrivebordet, og bevæge sig rundt uden at skulle bekymre sig om at miste vigtige opkald.

IP-telefoni er en anden fremadstormende mulighed, som giver nye fleksible muligheder. Her opstår der bl.a. funktioner som videotelefoni, som kan bruges til møder. Videotelefonien betyder, at der fremstår mulighed for langdistance-møder, uden at man behøver være i det samme rum. Langdistancemødet kan nu blot foregå ved, at du via et webcam på din arbejdsplads, kan deltage i mødet. Det sparer timevis af transport og giver en fleksibel løsning, som får medarbejderen til at have mere tid til reelt arbejde.

Anskaf et nyt moderne telefonanlæg

Hvis din virksomhed er i besiddelse af et gammelt telefonanlæg, som du føler begrænser din virksomheds potentiale, så anskaf et nyt moderne telefonanlæg med det samme. Ekspertvalg er en virksomhed, der med en særdeles fornuftig prissammenligning på leverandører, giver dig et super tilbud på et nyt telefonanlæg. Det er ikke muligt at angive nogle faste priser, da et telefonanlæg skræddersyes til lige netop din virksomhed, og priserne varierer derefter.

Published inTransport

Comments are closed.