Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Oplev den skønneste natur i Grønland

Hvis du har lyst til, at opleve et af de flotteste steder i denne verden, vil en tur til det skønne Grønland bestemt ikke skuffe.

Grønland – en verden for sig

Grønland er virkelig en verden for sig, og rummer enorme mængder af skønne naturoplevelser, både til lands og til vands. Du kan sejle i det dybblå hav, blandt fjelde mellem isbjerge, se hvaler komme op til havets overflade for at ånde, og måske først dykker ned igen få meter før båden. I vinterperioden kan man i Grønland betages af nordlyset, som bølger sig fløjsblødt over himmelhvælvet og minder en om storheden, om rummet og ens egen lidenhed.

Mulighederne for en unik ferieoplevelse, er der masser af i grønlands skønne natur året rundt.

Grønland kan give unikke oplevelser på alle niveauer

Der findes oplevelser på alle niveauer i Grønland. Du kan vælge aktiviteter som ikke kræver specielt meget som:

  • Hvalsafari
  • Opleve den grønlandske gastronomi
  • Få et indblik i Inuitkulturen
  • Kystsejlads

Der findes dog også oplevelser, til den mere ekstreme type som er klar til, at udfordre sig selv og flytte sine grænser. Disse oplevelser kan inkludere:

  • Heliskiing
  • Klatring og bjergbestigning
  • Dykning

Grønland kan derfor tilbyde oplevelser til turister, af hver en art, og én ting er sikkert – du kommer ikke til at kede dig!

Sommer eller vinteroplevelser i Grønland?

Hvilke oplevelser du kan få i Grønland, afhænger af hvornår på året du vælger at rejse.

Den grønlandske sommer begynder omkring maj-juni, topper i juli-august og aftager i september – alt sammen selvfølgeligt afhængigt af, hvor langt mod nord i Grønland man er, ligesom der kan være variationer og tidsforskydninger fra år til år. Men vil man opleve absolut højsommer, går man ikke helt fejl af juli og starten af august de fleste steder i Grønland.

Vil man opleve den Grønlandske vinter, er de bedste tidspunkter i månederne februar-april. På dette tidspunkt er dagene allerede begyndt, at blive lange igen og solen har allerede fået meget magt, og varmer dejligt på for eksempel slædesporet, mens det samtidig er så tidligt på året, at der stadig er masser af is og sne.

En tur til Grønland er derfor ikke nogen almindelig ferie, og der er mange ting som man skal tage stilling til, før man vælger at bestille sin rejse.

 

 

 

 

 

Published inRejser

Comments are closed.