Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Ude godt men hjemme bedst?

Du kender nok det gode gamle ordsprog: “Ude godt men hjemme bedst”. Men er det virkelig sandt? Det varierer jo nok fra person til person, om man synes at det er sandt.

Nu er dette ordsprog selvfølgelig ret bredt, og her mener jeg det lidt mere specifikt, nemlig i forbindelse med operationer. Er det virkelig godt at få operationer i udlandet, men bedre at få dem herhjemme?

Fordele ved operationer i udlandet

Den største fordel ved at få en operation i udlandet, er naturligvis at det ofte er billigere end i Danmark. Det er også muligt flere steder, at købe en form for kirurgirejse, hvor du sammen med andre mennesker, rejser et bestemt sted hen for at få en bestemt operation udført.

Det risikable ved denne form for operationer er, at du har svært ved at klage bagefter. Du er for eksempel ikke dækket af de danske klageinstanser, og må derfor selv finde ud af det, hvis der er noget der går galt. Derudover ved du heller ikke præcis hvad du får, før du er der. Selve forundersøgelsen foregår nemlig oftest i direkte forlængelse af operationen, hvor det i Danmark sker på forskellige tidspunkter.

Fordele ved operationer i Danmark

I Danmark ved du hvad du får, fordi du kender kvalitetsniveauet på forhånd og kan møde op til en forundersøgelse. Derudover er det relativt nemt for dig at få hjælp fra klinikken, hvis du efter operationen oplever den ene eller anden form for komplikationer. Du har også mulighed for at klage over indgrebet og omstændighederne omkring den, og har mulighed for at få erstatning. Derudover er det også nemmere for dig at gennemskue de mange priser, og ellers kan du nemt finde vejledning. Blandt andet kan du ved hjælp af KlinikMatch.dk, blive matchet med præcis den klinik, der giver dig det bedste tilbud på en operation. Så i denne forbindelse er det gamle ordsprog faktisk sandt. :)

Published inRejser

Comments are closed.