Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Det bedste af vesten

Som navnet antyder, kan du slippe af med vinter depressionen og opleve de største seværdigheder i det vestlige USA.  Her er pulserende storbyer som Los Angeles, San Diego og ikke mindst San Francisco. Du kan komme til at opleve fascinerende naturscenerier og fantastiske nationalparker. Med InterTravel kan du komme på en klassisk kør-selv rundrejse gennem det vestlige USA med den perfekte blanding af natur og storby.

En by med mange oplevelser

San Diego er en charmerende by der udover at rumme store attraktioner og en fantastisk atmosfære også har et vidunderligt klima. Med sin lange hvide strande og en gennemsnittemperatur på de 25 grader er San Diego det perfekte sted for afslapning. Byen er desuden hjemsted for nogle virkelig store attraktioner som Seaworld og det verdensberømte San Diego Zoo. San Diego tilbyder den perfekte kombination mellem badeferie, forlystelser og charmerende storby .

Stjernernes by

Hollywood sign neighborhoodPå en ferie til den amerikanske vestkyst kan man ikke komme udenom Los Angeles. Du skal naturligvis gå en tur på Hollywood Boulevard og finde din yndlingskuespillers stjerne i fortorvet på Walk of Fame. I Beverly Hills kan du få et glimt af kendissernes kæmpevillaer, og dernæst gå shoppingamok i de eksklusive forretninger på Rodeo Drive. Får du trang til at komme lidt væk fra storbydatmosfæren, er der ikke mere end en kort køretur til det afslappende Venice Beach. Venice Beach indeholder sjove typer, gade underholdning, souvenirbutikker og caféer. Det er også her, du finder muscle beach, fantastiske vægmalerier og ikke mindst den legendariske lange strand.  InterTravel kan arrangere den perfekte rejse, så er du sikker på ikke at går glip af noget.

En eventyrlig by

San Francisco har på trods af at være en forholdsvis lille by, vundet store berømmelse. Men når man først betragter Golden Gate Bridge, nydt en forfriskning på Fishermans´s Wahrf eller bevæget sig rundt i Chinatown, forstår man hvorfor den berømmelse er kommet. I San Francisco er den største kinesiske bosættelse uden for Asien. I Chinatown kan du opleve en lille del af Asien, og lave nogle eksotiske indkøb. Pier 39 er byens mest besøgte attraktion. Hvis du vil færdes gennem festlig markedspladser med restauranter, cafeer og shopping er dette det rette sted.

En sand perle

Fra San Francisco kan du kører videre til Yosemite. Ormkranset af over 3.000 meter høje bjerge, kan du opleve naturen på nærmeste hold. Med 4 millioner besøgende hvert år, er Yosemite et must-see, du kan komme til at opleve flotte bjerge og ikke mindst beundre Yosemite Falls som er Nordamerikas højeste vandfald.

Yosemite Falls in april

Published inRejser

Comments are closed.