Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Lærerig sommerferie

Skilt der viser forskellige rejseveje til læring

For de fleste skientusiaster er vinterens store højdepunkt ved at nærme sig, mens andre så småt begynder at overveje hvad sommerens destination skal være. De fleste ved nok på forhånd om det skal være kør-selv-ferie eller fly til destination. Mange ved formentlig også om det skal være badeferie eller oplevelsesrejse. Men har du tænkt på at tage en lærerig ferie?

Sprogrejse

Et alternativ til den traditionelle sommerferie, som de færreste tænker over, er at tage på en sprogrejse. Sprogrejsen passer specielt godt til dig, der er single og som måske overvejer at droppe ferien, fordi du ikke vil rejse alene. Dilemmaet mellem frygten for ensomhed på ferien og lysten til at komme ud og opleve verden, kan løses ved hjælp af en sprogrejse.

Bestem selv

Det lyder måske ikke tiltalende at bo en måned hos en privat familie i en lille flække et eller andet sted, men heldigvis er der masser af muligheder for at vælge hvad der passer til dig med hensyn til både destination, bosted og sammensætningen af de andre elever.

Tyskland, England eller – Bolivia?

Det er selvfølgelig muligt at finde en ferie til de nærliggende stormagter, som Tyskland, England, Frankrig og Spanien, men måske ønsker du at opleve mere eksotiske kulturer samtidig med du udvikler dine sproglige kompetencer. Lande som Bolivia, Cuba og Guatemala er næppe de lande du ved mest om, men det kan du komme til! Det afhænger kun af hvad du selv har lyst til.

Kollegium eller værtsfamilie?

Kollegium og værtsfamilie er ikke de eneste muligheder, du kan også få din egen lejlighed eller hvad med at dele med nogle af dine medrejsende? På denne måde kommer  i til at lære hinanden rigtig godt at kende. Det kan dog også være hårdt aldrig at have alenetid, så man samtidig får så mange nye indtryk hver dag, så tænk grundigt over, hvad du tror passer bedst til dig.

Enlig dansker eller en i mængden?

Tager du afsted primært for at udvikle dit sprog, ønsker du måske at tage afsted i en gruppe uden andre danskere. Du vil stadig finde masser af ligesindende, så du kommer ikke til at være helt uden sikkerhedsnet. Samtidig bliver du på godt og ondt, tvunget til ikke at snakke dansk, hvis du vel og mærke vil være forståelig for resten af gruppen.
Er du typen der foretrækker at have nogle landsmænd at støtte sig op af, så er det muligt at rejse i en mindre gruppe med andre danskere, det gør det også nemmere at holde kontakten ved lige efter hjemkomsten.

Som tidligere sprogrejsende, kan det kun anbefales at springe ud i det, det er en oplevelse man aldrig glemmer!

Published inRejser

Comments are closed.