Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Sådan får du flere penge til din rejse

Mange af os går i de kolde vintermåneder og drømmer os langt væk til varmere himmelstrøg. Bare ned og få sol og varme på kroppen. Om det hedder Ibiza, Kreta eller Honululu er ligegyldigt, bare vi kan blive brune og drikke lækre drinks.

Problemet ved at rejse er bare, at det er så pokkers dyrt. Man søger derfor hele tiden nye metoder til, hvordan man kan få penge til at rejse.
Mange mennesker sparer på deres forbrug, hvor de blandt andet kan finde besparelser på deres energiregninger. Du kan læse mere om, hvordan du kan kan spare penge på grøn energi på Greenmatch.dk.

Drøm dig langt væk

Ved at investere i grøn energi kan du opnå besparelser på 50 % af din varmeregning og elregning. Så kan du jo selv regne ud, hvor meget du kan lægge til side hver måned.

Jo mere du kan spare, jo mere ret har du til at drømme om dit favoritsted. Der kan altså være en rigtig god grund til at investere i grøn energi, hvis du vil spare en sjat penge.

greenmatch logo

Hvad er Greenmatch

Greenmatch er en hjemmeside, der giver dig muligheden for at finde besparelser ved at investere i grøn energi.

Siden har et hav af samarbejdspartnere, der kan tilbyde dig  dit renoveringsprojekt. Hos greenmatch kan du finde leverandører af grøn energi inden for følgende grene:

  • Solenergi
  • Isolering
  • Opvarmning

pege varmeregning

Solenergi

Solenergien er for de fleste forbundet med ordet solceller. Dette er også et element, der vinder frem i de danske hjem. Dels på grund af, at man opnår store besparelser på elregningen, og dels på grund af, at du er god ved naturen. Disse to ting er iøvrigt noget, du vil kunne opnå med alle ovennævnte energiformer.

Solcellerne bliver som regel installeret på husenes tage, for således at kunne opsnappe solens lys og omdanne det til elektricitet.

Isoleringisolering

Isolering kan som sådan ikke producere energi til dig, men den er stærkt medvirkende til, at den energi du producerer ikke forsvinder fra dit. Det er isoleringen, der holder på varmen. Med andre ord: Jo bedre dit hus er isoleret, jo bedre kan det holde på varmen, og jo mindre varme skal du bruge. Så enkelt er det

Opvarmning

Det er blevet meget trendy i nyere tid at installere jordvarme. Jordvarmen foregår på den måde, at du graver hele din have op for derved at installere rør. Når solen rammer haven bliver der produceret varme.

Blevet nysgerrig?

Naturligvis er der mange måder at spare penge på til sin ferie. Dette er blot én af mulighederne. Fordelen ved dette er dog, at det også fungerer på lang sigt. Installere du for eksempel jordvarme, vil du spare penge på din varmeregning de næste 20-30 år. Tænk lige over den!

Published inRejser

Comments are closed.