Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Slip af med angsten inden ferien!

flight

Sommeren er ovre os, og for de fleste betyder det en tur på ferie. Der er mange måder at tage på ferie, i bil, cykel, bus, sejle og fly.  Desværre har mange danskere angst for transportmidler som fly og at sejle. Dette kan ændre ønske destinationen, til noget mere lokalt, og ikke altid til alles tilfredsstillelse. 

Der findes mange smukke rejsedestinationer i nærheden af og i Danmark, men det behøver ikke betyde man bør nøjes. Selvom det kan være nok så spændende at besøge nabolandene, så er det noget andet at opleve en kultur i et land i syden.

Det skal dog ikke holde hverken den angst plagede eller familien fra at komme afsted. Idag findes der flere behandlinger mod angst af flere grader. Ved at overkomme sin angst, kan det åbne muligheder der før virkede uopnåelig, og det kan styrke ens selvværd.

Væk med angst

Nogle betror sig til vennestøtte, andre til armbånd, men til dem der ønsker vedvarende hjælp, findes behandlinger som dem hos Graafland. Her er det muligt at få professionel vejledning og hjælp, til at overkomme sin angst.

Det kan være svært at forstå hvorfor man har angst overfor noget. Det er oftest irrationelt, og uden grund. Det kan være en oplevelse der har sat sig fast, eller noget fra en film, man underbevidst frygter kommer til at ske for en selv.

Når angsten er væk, vil man opleve sig selv på en ny måde. Man får lyst til ting man før har holdt sig tilbage med, på grund af angsten sagde det var farligt. Det kan være utrolig befriende, og give en form for adrenalin sus at overkomme sin angst. Nogle kan overkomme den forholdsvis hurtigt, andre har fået gravet sig længere ned, og behøver mere hjælp. Alle kan dog hjælpes, og ingen skal tro de er undtagelsen, der er tvunget til at leve i angst.

Published inRejser

Comments are closed.