Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Tag din varmepumpe med på ferie

shutterstock_212998393Online-løsninger og applikationer

Skal du ud og rejse? Og vil du gerne komme hjem til et tempereret hjem og et rart indeklima? Så er dette muligt hvis du ejer eller overvejer at få en varmepumpe, hvor du enten kan styrer anlægget ved hjælp af en app eller en online-løsning. På varmepumpetilbud.dk kan du få et overblik over hvilke varmepumper der findes, og hvilke du kan få med denne løsning.

Der findes flere forskellige muligheder for, at styre sin varmepumpe når man er på ferie. Der er flere producenter der tilbyder decideret applikationer, som du kan installere på din smartphone. Andre producenter tilbyder en genvej via internettet, hvor du kan se din varmepumpes funktioner og indstillinger. Dette giver dig en mulighed for, hvad enten du skal på ferie om sommeren eller vinteren, at du og din familie kan komme hjem til et perfekt tempereret hjem.

Samtidig har du også mulighed for, at indstille varmen undervejs på din ferie, så du ikke opvarmer boligen unødvendigt. Hvis du opdager på din ferie, at det måske er varmere derhjemme end hvad du først havde forudtaget, så kan du skrue ned for varmen og spare på varmeregningen.

Features til din varmepumpe

Udover at det er muligt for dig at øge eller sænke temperaturen i boligen, selvom du ikke er i nærheden af dit hjem, så er der også mange andre fordele og muligheder ved disse online-løsninger.

De generelle features er ofte at du kan justere din varmtvandstemperatur, at du kan sætte varmepumpen på en feriefunktion og at du kan indstille temperaturen i løbet af dagen.

Visse producenter har ydermere givet forbrugerne mulighed for, at man kan tjekke sin varmepumpes tilstand eller få besked, hvis der opstår problemer med anlægget. Dermed sikrer du dig mod at komme hjem til en kold bolig, og en varmepumpe der ikke virker. Du kan hurtigt få gjort noget ved problemet og sikre at problemet allerede er løst, inden du overhovedet er kommet hjem.

Flere producenter tilbyder i forlængelse med dette, at den servicetekniker du har en aftale med, vil modtage samme informationer som dig og straks ville kunne tage ud og ordne problemet. Dermed vil der være løst inden du kommer hjem fra ferien.

Opnå et lavere energiforbrug

Hvis du anvender disse funktioner i din hverdag, så har du også mulighed for at minimere dit varmeforbrug og dermed også mindske din varmeregning.

Ved hjælp af kontrol af temperaturen og fjernovervågning af din varmepumpe, kan du justere forholdene i dit hjem, selvom du ikke er nær din bolig. Dermed minimere du risikoen for varmespild og have varme kørende, når der ikke er et egentlig behov for det. Det er specielt effektivt i det danske klima, hvor vejrforholdene er meget varierende og temperaturen kan ændre sig meget i løbet af en dag. 

Dette giver dig muligheden for at ændre temperaturen, hvis det for eksempel bliver varmere i løbet af dagen end hvad du har regnet med. Dermed kan du sænke temperaturen i din bolig, spare penge på varmeregning og undgå at komme hjem til en overopvarmet bolig. Modsætningsvis kan du også sørge for, at der ikke er nogle der kommer hjem til et koldt hus, ved at sætte varmen til en højere temperatur.

Published inRejser

Comments are closed.