Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Derfor skal du søge erstatning

erstatning

Ved du hvad en personskade dækker over? Og vidste du, at du ved en række skader er berettiget til økonomisk kompensation i form af erstatning? Erstatning udbetales for mange forskellige personskader og i mange forskellige situationer. Du kan derfor godt have pådraget dig erstatningsberettiget personskade uden at tænke over det. Hos erstatnings-advokater.dk er første møde gratis. Du kan derfor få kortlagt om du har en erstatningssag på hånden – helt uden omkostninger.

Behandling løber op

En af de primære grunde til at søge erstatning er, at du får dækket udgifterne til den fornødne behandling af din personskade. Du tænker måske ikke over det, men 200 kr. her og der til fysioterapeut eller lignende løber hurtigt op. Så hvorfor ikke få dækket de omkostninger, der nu engang er mulige at få dækket?

Du mister ikke noget ved at søge erstatning, hvorfor der ikke er grund til at døje unødigt med en personskade eller betale i dyre domme for at blive behandlet. Personskade dækker som sagt over mange ting. Der hvor den typisk er erstatningsberettiget er, når du oplever gener og/eller varige mén i hverdagen som følge af skaden.

Nogle af disse gener kan ikke behandles, men udløser stadig krav på erstatning. En af disse er varige mén som følge af hjernerystelse. Disse vil typisk udfolde sig som kvalme eller hovedpine, hvilket det ikke er muligt at behandle for. Alligevel kan du søge erstatning for disse mén, da de påvirker din hverdag og dermed forringer din livskvalitet. Erstatning bliver i dette tilfælde økonomisk kompensation for den nedsatte livsførelse.

Højst mulig erstatning

Som sagt har du intet at miste ved at søge erstatning. Og det er også en procedure som du, i de fleste tilfælde, kan håndtere på egen hånd. Der er dog flere gode grunde til at have en advokat ved din side, når du rejser sag om erstatning. Den væsentligste fordel er, at du ved hjælp fra en advokat får den højst mulige erstatning.

Dernæst har en advokat fuldkommen styr på, hvad du har krav på og hvordan processen håndteres korrekt. Endeligt – og måske vigtigst – har en advokat erfaring med erstatningssager. Netop denne faktor er afgørende for, hvorfor du bør ledsages af en advokat når du søger erstatning.

Regler på området er kringlede, hvorfor du skal være skarp for at sætte dig 100% ind i dem. Og selv hvis du gør det, ændrer det ikke på, at du mangler erfaring på området. Erfaring kan gøre mange ting – en af dem er at give dig højst mulig erstatning, fordi et nej ikke nødvendigvis godtages første gang.

Som sagt er første møde med erstatningsadvokaten gratis, så du har intet at miste. Du har til gengæld alt at vinde.

Published inØkonomi

Comments are closed.