Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Kom uden om besværlige lån hos banken

Bank_lån

Nu og da hænder det at man som almindelig forbruger, får brug for ekstra penge på lommen i nogle perioder. Står man og mangler et nyt tv, køkken eller en bil kan det være nødvendigt at tage et lån før det kan lade sig gøre. Dette kan dog ikke altid være lige let hvis man vil låne gennem sin bank. Derfor kan man overveje at søge andre alternativer

Bankerne er efterhånden blevet meget strikse med at udstede lån. Dette gælder især forbrugslån hvor der bliver stillet nøje spørgsmål til hvad pengene skal bruges til før de vil godkende det. Derudover kan et banklån være en langsommelig proces hvilket kan være irriterende hvis man står og skal bruge pengene her og nu. Som et alternativ kan man her begynde at kigge efter online lån på nettet. Mange kan blive skeptiske når man nævner online lån, men idag er dette noget der kan gøres helt sikkert. 

Der findes mange muligheder for at låne på nettet, og det kan nogle gange være en jungle at skulle finde den bedste og mest fleksible låneudbyder. Her i artiklen vil vi tage udgangspunkt i Zaplo, som er en af de mest kendte sider der udsteder lån. Hos Zaplo kan man låne helt op til 20.000 kr. med en låneperiode på op til 12 måneder alt efter hvad man har brug for. Der er altså her tale om et meget fleksibelt lån hvor du kan betale tilbage over lang tid, hvis økonomien ikke så god hver måned.

Udover at være fleksibelt, er et lån hos Zaplo også hurtigt og helt sikkert. Man kan efter at have ansøgt om lånet, blive godkendt og have pengene på kontoen efter blot 10 sekunder. Selve ansøgnings processen er også meget simpel. Efter ens oplysninger er skrevet ind i ansøgningen skal man blot underskrive med sit NemID hvorefter pengene hurtigt står på kontoen. Brugen af NemID gør også at de personlige oplysninger man opgiver, vil være helt beskyttet. Dette gør også at Zaplo kan verificere alle der vil optage et lån, så der ikke kan snydes på nogen måde.

ÅOP er også noget man skal være opmærksom på når der lånes online. ÅOP er de årlige omkostninger i procent. Det er altså hvad det ville koste hvis lånet skal løbe over et helt år. Det er blevet en lov at alle låne firmaer skal oplyse deres ÅOP tydeligt på deres forside så alle forbrugere kender omkostningerne. Ved at kigge på ÅOP kan du hurtigt sortere de dyre lån fra og dermed vælge den billigste og mest fornuftige låne udbyder.

 

Published inRejser

Comments are closed.