Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Ikke alle mennesker kan låne penge i banken

Oplever du, at du har svært ved at låne penge i banken, fordi du hverken ejer en bolig, en bil eller noget lignende, som du kan stille som sikkerhed for et lån? 

Er du for fattig til at låne penge?

Det er svært at få lov at låne penge, hvis man ingen har i forvejen – hvilket jo er temmelig ironisk. Det er jo netop, når vi ingen penge har, at vi har brug for at låne nogle. Men det kan være enormt svært at få lov til at låne penge, hvis ikke man kan stille noget som sikkerhed. For eksempel en bil, et hus, en lejlighed, en båd osv.

Lån penge uden sikkerhed

Hvis du ikke ejer noget, du kan stille som sikkerhed, så lån penge uden sikkerhed. Det er meget nemmere, i hvert fald for studerende, pensionister og lignende folkefærd, der ikke har så mange penge i forvejen. Det går også ofte meget hurtigere, fordi der ikke er så meget bureaukrati frem og tilbage, som der er, når man stiller noget i sikkerhed. Ulempen er dog, at det kan være noget dyrere at få et lån uden sikkerhed, end hvis man tager et klassisk lån i banken.

Brug dine penge som du vil

En anden fordel ved sikkerhedsfrie lån er, at låneselskabet ofte er ret ligeglade med hvad du bruger dine penge til. I banken vil de meget gerne høre alle dine planer for hver eneste øre, om du så skal bygge tag, et nyt køkken eller skal have en ny uddannelse.

Med et lån uden sikkerhed, slipper du for alt det! Du kan bare gå ud at bruge pengene som du vil, lige så snart du har fået dem!

Published inØkonomi

Comments are closed.