Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/muabi.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Skip to content

Det her skal du opleve i Kenya!

Kenya er en af Afrikas top-destinationer, og en skøn ferie destination. Der er noget for enhver smag, og du er garanteret at få noget på opleveren!

Safaria, vandreture, snorkling – Ja, Kenya har det hele.  Så hvis du har planer om at besøge Kenya, og ikke gider at gøre alt arbejdet selv, har du her en liste over de ting du kan lave på din ferie

Bestig Mount Kenya

Med sine knap 5.000 højdemter, er bjerget et af de højeste i hele Afrika. Bjerget er en gammel vulkan, og er kun overgået af Kilimanjaro i Tanzania. Hvis du som de fleste, ikke er en erfaring bjergbestiger, så bare rolig. Der er masser af guidede ture, som de fleste kan være med på.

Selvom at du ikke kan eller vil klatre hel til tops, er det værd at sætte tid af til en vandretur opad bjerget. Du vil fortryde den forrygende udsigt du oplever undervejs.

Nairobi National Park

Denne safaripark er blot 8 kilometer væk fra centrum af Kenya. Ja, så bliver det da ikke nemmere.
Parken er den ældste safaripark i Kenya, og giver en af de mest autentiske naturoplevelser i Afrika. Vild, upoleret natur omgiver dyrene. Du har mulighed for at se de mest kendte dyr i Afrika. Heriblandt, løver, næsehorn, giraffer og zebraer.

Udforsk den Kenyanske kyst

Kenya byder på mere en blot bjerge og safariture. Kenya er nemlig placeret ud til den Afrikanske østkyst, og der er rig mulighed for at bade i det azurblå vand, eller slappe af i det hvide sand.

Aktiviteter er der nok af ved kysten, så har du lyst til at snorkle, sejle, stå på vandski eller surfe, har du rig mulighed for at gøre dette.

Føler du dig overtalt til at begynde på dit livs eventyr? – Så tøv ikke med at bestille en rejse til Kenya.

Published inRejser

Comments are closed.